Tilaa tänään, nauti huomenna

SUPERNOPEA TOIMITUSAIKA

Kaikki ostettavissa olevat tuotteet ovat varastossamme suomessa ja heti valmiina toimitukseen. Lupaamme todella nopeat toimitusajat kaikille myynnissä oleville tuotteille. Toimitusaika varastotuotteille on vain 1vrk.

Arkisin kello 14:een mennessä tehdyt tilaukset käsitellään ja lähetetään samana päivänä joten tilauksesi on sinulla jo seuraavana arkipäivänä! Meistä riippumattomista syistä postinkulku voi toki ajoittain hidastua, mutta takaamme, että me postitamme kaikki arkisin ennen kello 14 tehdyt tilaukset samana päivänä.

HUOM: Toimitustavoissa saattaa olla eroja ja meistä riippumattomia poikkeustilanteita, siksi tarkkaile aina tilauksesti etemistä valitsemasi kuljettajan (Posti, Matkahuolto) palvelusta saadaksesi viimeisimmän tiedon paketin kulusta. Lähetystunnuksen saat tilausvahvistuksessa sähköpostiisi.

EDULLINEN TOIMITUS

Toimitushinnat:

– Nouto Postin pakettiautomaatista: 2,80€
– Nouto Postista: 5,90€
– Postin kotiinkuljetus: 12,50€
– Nouto Matkahuollosta 5,90€
– Matkahuolto Lähellä-paketti: 5,90€

ILMAINEN TOIMITUS YLI 60 EURON TILAUKSIIN

Kaikki yli 60 euron arvoiset tilaukset lähetetään ilman toimituskuluja, mikäli valitset toimitustavaksi noudon Postista, Postin Pakettiautomaatista, tai Matkahuollon Lähellä-paketin.

EI MERKINTÄÄ LÄHETTÄJÄSTÄ

Huomaamaton toimitus

– Kaikki tilaukset toimitetaan huomaamattomasti pakattuna, ruskeassa tai valkoisessa pahvilaatikossa.
– Lähettäjätiedoissa ei ole minkäänlaista mainintaa Hekumaniasta.
– Voit huoletta noutaa pakettisi, eikä kukaan voi arvata sen sisältöä.

TOIMITUSTAVAT

Tietoa eri toimitustavoista. Toimitamme pakettisi haluamaasi Postin tai Matkahuollon pisteeseen.

1. Nouto valitsemastasi Postista:
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi postista heti saapumispäivänä kello 16:ta jälkeen. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat lähetystä. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

2. Nouto Postin pakettiautomaatista:
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Pakettiautomaatista. Katso lähin automaatti. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella. Lähetys kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

3. Postin kotiinkuljetus:
Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin kello 21:teen mennessä ja muilla alueilla kello 14:ään tai 17:ään mennessä. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella.

Matkahuolto

4. Nouto Matkahuollosta
Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuoltoon. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Anna osoite tilaajan tietoihin, jotta voit valita haluamasi noutopisteen.

5. Nouto Matkahuollosta, Siwasta tai Valintatalosta
Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuoltoon, Siwaan, Valintataloon tai muuhun Matkahuollon Pakettipisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Anna osoite tilaajan tietoihin, jotta voit valita haluamasi noutopisteen.

Tuotepalautukset

Tuotepalautusohjeet ja säännöt.

Kaikista palautuksista toivomme teidän sopivan etukäteen jolloin voimme antaa palautustunnuksen sekä varmistaa mahdollisen viallisen tuotteen vaihdon mahdollisimman pian ehjään. Suurin osa myymistämme tuotteista on ns. ”hygieniatuotteita” joita kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus ei koske. Mikäli tulet katumapäälle niin varmistathan ensin, voiko tuotteen palauttaa. Rikkinäiset tuotteet toki vaihdamme ehjiin.

Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta tuki@hekumania.com tai puhelimitse (9:00 – 15:00) 010 320 4440. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Avaamattomilla ja käyttämättömillä tuotteilla on 30 päivän palautus- ja vaihto-oikeus.

Postimyynnin palautusoikeus ei koske alusvaatteita, osaa latexasuja (mm. penishousuja eikä mitään paljaalle iholle kokeiltuja latexasuja) eikä intiimituotteita.

Noutamaton paketti

Noutamaton paketti ei ole palautus! Mikäli jätät paketin noutamatta, veloitamme sinulta kahdensuuntaiset toimituskulut. Noutamattomista Postiennakko– tai Bussiennakkopaketeista veloitamme 25 euroa laskuttamalla asiakasta.

Tuotepalautusohjeet:

1.) Palautus alkuperäisessä paketissa, hyvin pakattuna.
2.) Mukana kopio kuitista/lähetteestä.
3.) Mukana selvitys palautuksen syystä ja/tai vian laadusta.
4.) Mukana nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi.
5.) Viimeistään 30 päivän kuluessa ostohetkestä.Aiheettomista palautuksista veloitamme kulut asiakkaalta voimassa olevan hinnaston mukaan.

Puutteellisesti palautetut tuotteet lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin.

PALAUTUSOSOITE:

Tarkemmat palautusohjeet saat aina tuotteen mukana. Jos hukkasit palautusohjeet, kysy palautusosoitetta asiakaspalvelustamme: tuki@hekumania.com

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.