0Item(s)

Ei tuotteita ostoskorissa.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hekumania.com

Tervetuloa ostoksille maan seksikkäimpään verkkokauppaan. Saat meiltä kaikkien tunnetuimpien brandien huipputuotteet nopeasti, helposti ja ennen kaikkea edullisesti! Myymme tuotteitamme ainoastaan verkossa. Koko konsepti on alusta loppuun suunniteltu palvelemaan nykyaikaista verkko-shoppailijaa.

Yksityisyytesi on meille elinehto:

Voit aina luottaa siihen, että tilauksesi käsitellään nopeasti ja luotettavasti. Ostaminen meiltä on erittäin turvallista, sillä koko sivusto ja kaikki maksutapahtumat ovat suojattuja tehokkaalla SSL salauksella. Voit aina luottaa, etteivät tietosi joudu vääriin käsiin.

Tilauksesi toimitetaan aina nopeasti, hyvin pakattuna, huomaamattomassa ruskeassa tai valkoisessa pahvilaatikossa ja aina eri lähettäjänimellä.

LUE LISÄÄ TOIMITUSTAVOISTA LUE LISÄÄ MAKSUTAVOISTAHekumania on suomalainen

Yhtiömme sijaitsee Suomessa mutta paketit lähtevät asiakkaille Euroopan keskusvarastoltamme päivittäin. Huippumoderni varastomme pullistelee toinen toistaan mielenkiintoisempia seksileluja, liukuvoiteta ja asusteita. Toimitamme tuotteita FedExillä useita kertoja päivässä, jopa viikonloppuisin. Tämä takaa nopeat toimitusajat ja jouhevasti toimivat palautukset.Tuotevalikoima laajenee jännittävillä uutuuksilla lähes päivittäin, eikä hinnat päätä huimaa.

Laaja tuotevalikoima ei tarkoita meillä kankeaa ja sekavaa käyttökokemusta. Verkkokauppamme on suunniteltu asiakkaan näkökulmasta, ja teemme parhaamme, että löydät etsimäsi mahdollisimman pienellä vaivalla. Pelkkä verkkomyynti mahdollistaa myös alhaisen hintatason!

Nopea toimitus

Nopea toimitus FedEx

Tilauksia vastaanotetaan ja niitä käsitellään kellon ympäri. Lähetämme kaikki arkisin, ennen klo 17:00 saapuneet tilaukset vielä samana päivänä! Kyllä, luit aivan oikein: Esim. perjantaina klo 17:00 tehty tilaus lähtee vielä saman päivän aikana matkaan. FedEx kuljettaa myös viikonloppuisin, joten pakettisi voi olla sinulla jo heti viikonlopun jälkeen maanantaina!

TOIMITUSTAVAT

Aito asiakaspalvelu

Emme piiloudu sähköpostien ja kontaktilomakkeiden taakse, vaan meille voit myös ihan oikeasti soittaa. Olemme lisänneet verkkokauppaan myös chat-palvelun, jonka välityksellä on helppoa esittää kysymyksiä asiakasneuvojallemme. Chat näkyy kuvakkeena sivun alalaidassa aina silloin kun asiakasneuvoja on linjoilla. Chatille ei ole määritelty kellonaikoja, vaan se voi olla auki myös silloin kun puhelinpalvelumme on jo suljettu.


seksikauppa

Kaikille teille arvoisat vieraamme: Kiitos ja antoisia hetkiä tuotteidemme parissa!

Asiakaspalvelu

Puh: 010 320 4440 (9:00 - 16:00)