Miehille

MIESTEN SEKSILELUT

Seksilelut miehille lyömättömästä valikoimasta. Selaa tuotevalikoimaamme Fleshlight- ja Tenga masturbaattoreista penisrenkaisiin, penisjatkoihin ja eturauhaskiihottimiin. Koe unohtumattomia elämyksiä Hekumanian laadukkailla tuotteilla.

Miehille suunnattuja seksileluja ovat erityisesti Fleshlight ja muut suositut keinovaginat, erilaiset kiihottimet, myös anaaliseksiin. Erityisen suosittuja tuotteita miesten keskuudessa on peniksen kehityslaitteet, kuten Bathmate ja muut penispumput. Hekumanian valikoimassa ovat kaikki laadukkaat seksilelumerkit miehille, kuten TENGA, Fleshligh Girls, Fleshjack, Erolution ja Spider.

Tutustu rauhassa, valitse oma seksilelusi, ja löydä uusia ulottuvuuksia !

 SUOSITTUJA TUOTERYHMIÄ

Yli 100
erilaista.
Fleshlight vaginat, anukset ja suut

FLESHLIGHT

Fleshlight tuotteiden suosio ja teho perustuvat korkealuokkaiseen ja todella aidon tuntuiseen materiaaliin sekä kotelon sisälle syntyvään alipaineeseen.

OSTOKSILLE »

Alkaen 7,95 €
Tenga masturbaattorit.

TENGA

Tenga tarjoaa huikealla insinööritaidolla toteutettuja eroottisia kokemuksia! Ei siis ihme että tämä miesten seksilelu on niin suosittu ympäri maailman!

OSTOKSILLE »

Useita eri
kokoja!
Bathmate peniksen kehitys pumput

BATHMATE

Bathmate penispumppu tarjoaa innovatiivisimman ja parhaan ratkaisun miehille, jotka haluavat kasvattaa peniksensä kokoa.

OSTOKSILLE »

Alkaen 5,95 €
Peppulelut miehille.

PEPPULELUT

Anatomisesti muotoiltu miehen eturauhaskiihotin voi aikaansaada ennenkokemattomia orgasmeja.

OSTOKSILLE »

Tuotteet 1-40 / 451

/ sivu

Tuotteet 1-40 / 451

/ sivu