Miehen G-piste – hekumallista nautintoa ja terveyden edistämistä

Miesten takapuolet ovat tänä päivänä trendikkäitä, mutta harvat puhuvat sen sisällä olevasta suuresta mielihyvän lähteestä, eturauhasesta. Jotkut ovat sanoneet eturauhasen olevan miehen G-piste, jonka stimuloinnin avulla suurin osa miehistä voi saada hyvin intensiivisiä ja pitkäkestoisia orgasmeja. Osa kokee eturauhasstimuloinnin avulla myös ”kuivia orgasmeja” eli orgasmeja ilman ejakulointia. ”Kuivien orgasmien” jälkeen on mahdollista saada toinen orgasmi heti perään – sarjaorgasmit eivät siis ole vaan naisten juttu! Eturauhasen huomioiminen seksissä on lisäksi loistava keino astua ulos perinteisistä sukupuolirooleista ja antaa miehelle mahdollisuus nauttia haavoittuvaisuudesta ja penetroitavana olemisesta. Eturauhasen stimuloinnilla on myös tärkeitä terveydellisiä vaikutuksia: se edistää alueen verenkiertoa ja vähentää eturauhasvaivojen, kuten eturauhastulehduksen ja –syövän sekä erektiohäiriöiden ja yövirtsaamisen, riskiä.

Mikä eturauhanen sitten on? Kuvassa eturauhanen (eng. prostate) on peräsuolessa olevan sormen pään edessä. Se sijoittuu noin 2-5 cm syvyyteen peräaukosta. Eturauhanen on murrosiässä noin saksanpähkinän kokoinen rauhanen, joka kasvaa ihmisen vanhetessa. Sen läpi kulkee virtsarakosta lähtevä virtsaputki, jonka kautta virtsa ja siemenneste poistuvat elimistöstä.  Samalla eturauhasen läpi kulkeva virtsaputken osa estää siemennesteen kulun taaksepäin virtsarakkoon. Eturauhanen ei ole miehelle välttämätön elin, mutta se on hyvin tärkeä lisääntymisen kannalta: sen pääasiallinen tehtävä on tuottaa siemennestettä, jonka entsyymit muun muassa liuottavat siemennesteen juoksevaan muotoon. Kun siemenneste on juoksevaa, siittiöt pääsevät paremmin munasolun luo.

Tätä miesten G-pistettä ei siis kannata jättää seksissä huomiotta, koska sen avulla voi saada ihan uudenlaista hekumallista nautintoa ja samalla edistää terveyttä. Miten eturauhasta sitten kannattaa stimuloida/hieroa?

VALMISTAUTUMINEN

Mukavuuden vuoksi voi olla hyvä aloittaa hygieniasta huolehtimisesta ja ehkä jopa anaalisuihkusta (kts. https://www.hekumania.com/tuote/anal-fantasy-ez-clean-anaalisuihku/). Peräsuolessa kuitenkin harvoin on ulostetta, joten eturauhasen stimuloinnin likaisuudesta ei kannata murehtia. Jos penetroitumisessa käytetään sormea, on hyvä leikata tämän sormen kynnet peräaukon herkän ihon suojelemiseksi.

LÄMMITTELY JA RENTOUTUMINEN

Ennen penetroitumista kannattaa lämmitellä anaalialuetta esimerkiksi alueen hieronnan tai suutelemisen avulla. Tässä on hyvä kysyä partnerin mielipiteitä siitä mikä häntä kiihottaa. Lämmittelyyn liittyy myös rentoutuminen, jonka ansiosta penetraatiosta tulee nautinnollisempi. Syvä ja rauhallinen hengitys on hyvä keino rentoutua sekä ennen penetraatiota että sen aikana.

LIUKUVOIDE

Anaalialueella tulee aina käyttää paljon, ja vielä enemmän, liukuvoidetta. Stimuloi eturauhasta sitten itse omalla sormella, partneri omalla sormellaan tai jos stimuloinnissa käytetään jotain seksivälinettä, liukuvoiteen tulee aina kuulua mukaan.

ETURAUHASEN LÖYTÄMINEN JA SEN STIMULOINTI

Eturauhanen voi olla hieman vaikea paikantaa, jos ei ole ennen eturauhasta hyväillyt. Kun sormi on peräsuolessa, pitäisi sormen päässä tuntua saksanpähkinän kokoinen pallo. Eturauhanen turpoaa kiihotustilassa, joten miehen kannattaa olla valmiiksi kiihottunut. Hyvä keino on esimerkiksi se, että partneri antaa miehelle suuseksiä ja samalla stimuloi eturauhasta. Edellä mainittua lämmittelyä kannattaa siis jatkaa penetroitumisen yhteydessäkin. Kun sormi on löytänyt eturauhasen, sormea liikutellaan sen päällä jokaiseen suuntaan ja samalla kohdistetaan siihen painetta. Tämä saattaa johtaa orgasmiin hyvinkin nopeasti.

LANTIONPOHJAN LIHASTEN VAHVISTAMINEN JA KÄYTTÖ

Lantionpohjan lihakset, jotka tukevat erityisesti virtsaputkea ja peräsuolta, eivät ainoastaan auta miehiä virtsan- ja ulosteenpidätyskyvyssä ja peniksen verenkierrossa, vaan myös orgasmissa. Esimerkiksi peräaukon sulkijalihaksia supistamalla (sama toiminta kuin pierun pidättämisessä) voi orgasmi kestää pidempään.

ÄLÄ UNOHDA SEKSIVÄLINEITÄ!

Jos eturauhasen sormistimulaatio on jo tuttua tai se ei ajatuksena tunnu hyvältä, kannattaa tutustua stimulaatioon tarkoitettuihin seksivälineisiin. Sille on syynsä, miksi seksivälineistä löytyy koko ajan enemmän eturauhasen stimulaattoreita, hierojia ja anaalitappeja: niiden avulla voi saada uudenlaisia jatkuvia, toistuvia ja voimakkaita orgasmeja.

Aneros-merkin eturauhashierojat ovat turvallisia, erittäin laadukkaita ja helppokäyttöisiä markkinoiden johtavimpia eturauhasen stimulaattoreita. Anerosin Helix Classic, Eupho Syn ja Eupho Classic –mallit on suunniteltu niin, että ne antavat voimakkaan ärsykkeen ja stimulaation eturauhasen alueelle, peräaukon seinämiin ja sulkijalihaksen alueelle sekä vapauttavat näiden alueiden koko potentiaalin. Ne on helppo asettaa peräsuoleen, ja sulkijalihaksia supistamalla ne stimuloivat eturauhasta itsestään. Käsiä ei siis tarvita ollenkaan hekumallisen orgasmin saamiseen. Näiden mallien kanssa voi käyttää niin vesi- kuin silikonipohjaisiakin liukuvoiteita. Monet miehet nauttivat penisrenkaan käytöstä eturauhasen stimuloinnin yhteydessä.

Aloittelijoille suositellaan yleensä Helix Classic –mallia, joka sopii suurimmalle osalle miehistä. Sen kärjen halkaisija on isompi kuin esimerkiksi Eupho Syn ja Eupho Classic –mallien, minkä vuoksi se ei liiku peräsuolessa kovin paljoa. Eupho Syn ja Eupho Classic mallien muotoilun ja pienen koon vuoksi niitä voi paremmin hallita ja säädellä sulkijalihaksen supistelun avulla. Eupho Classic –malli stimuloi koko peräsuolen aluetta eikä niinkään keskity vain eturauhasen voimakkaaseen stimulointiin. Tätä mallia yleensä suositellaan niille, joille Aneroksen käyttö on tuttua.

Eturauhasen stimuloinnissa ensimmäinen kerta on yleensä vaikein, mutta se helpottuu jokaisella kerralla ja samalla hekumallinen nautinto kasvaa. Kannattaa aloittaa hitaasti, mutta varmasti – tilaa siis stimulaattori jo valmiiksi yöpöydän laatikkoon odottamaan seuraavaa seksikertaa!

Kuvia klikkaamalla pääset tutustumaan tuotteisiin:

Helix Classic:

Eupho Syn:

Eupho Classic:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *