Maksutavat

Ostoksesi voit maksaa meillä juuri sinulle sopivimmalla maksutavalla. Meillä voit maksaa verkkomaksulla, maksukorteilla, laskulla, osamaksulla ja jopa puhelimella!

Kauppamme tukee kaikkia suomalaisia maksutapoja. Uutuutena nyt myös Pivo ja Danske Bankin Mobile Pay maksutavat! Lisää maksutavoista alla:

Verkkopankit ja maksukortit

Checkout.fi maksupalvelu (sovelletaan lisäksi Chekcout.fi:n maksuehtoja).

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle, jonka ansiosta tiliotteeseen ei jää merkintöjä kaupasta. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

Pivo maksunappi

Pivo on helppo ja nopea tapa maksaa ostokset ilman pankkitunnuksia. Hyväksyt maksun matkapuhelimella Pivo-sovelluksessa. Pivo on Suomen käytetyin mobiililompakko. Se on kuluttajalle maksuton ja avoin kaikkien pankkien asiakkaille. Pivon voi ladata matkapuhelimen sovelluskaupasta tai Pivon kotisivuilta.

Lisätietoja: Pivo Lompakon kotisivut

MobilePay

MobilePay Onlinella voit maksaa verkkokaupassasi ostokset nopeasti ja kätevästi. MobilePay on kuluttajalle täysin maksuton sovellus ja tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille. Sovelluksen voi ladata älylaitteen sovelluskaupasta tai tästä http://bit.ly/MobilePayFi

Helppoa maksamista: Ostokset voi maksaa syöttämällä puhelinnumeron ja hyväksymällä MobilePay-sovelluksessa.

Jousto - lasku tai osamaksu

Jousto – Lasku tai osamaksu

Osta tuotteitamme helposti ja turvallisesti myös Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla. Palvelun tarjoaa kotimainen Jousto maksutapa. Jousto Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Miksi et ostaisi haaveilemaasi tuotetta jo tänään ja valitsisi ostoskorissa maksutavaksi Joustoa. Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.

Klarna lasku tai osamaksu

Klarna lasku tai osamaksu

Osta nyt, maksa jälkikäteen!

Klarna Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä.

– Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
– Maksuaika aina 14 vuorokautta
– Sinun ei tarvitse koskaan ilmoittaa maksukorttisi tietoja
– Kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus*
– Lataa alkuperäinen laskusi osoitteessa klarna.fi
– Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä

Laskutusmaksu 3.95 € per tilaus. Maksun myöhästyessä laskun loppusummaan lisätään muistutusmaksu 5,00 € ja viivästyskorko 8.00 %. Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

* Ei koske kaikkia tuotteita, esim. lentomatkoja, tapahtumia tai räätälöityjä tuotteita.

Klarna AB, yritys- ja yhteisötunnus 556737-0431

Maksa erissä

Klarna Tili -maksutapa on suunniteltu niihin tilanteisiin, kun haluat itse päättää, millaisissa kuukausierissä lyhennät tilauksesi loppusummaa. Klarna Tili on myös paljon enemmän. Saat tilaamasi tuotteet ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä ja kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistetään yhdelle kuukausilaskulle. Myös eri verkkokaupoissa Klarna Tilillä maksetut tilaukset yhdistyvät automaattisesti samalle kuukausilaskulle.

– Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä
– Kuukausierä 9 € tai vähintään 1/24 kokonaissummasta
– Sinun ei tarvitse luovuttaa maksukorttisi tietoja
– Osta nyt, maksa seuraavan kuukauden lopussa
– Voit aina halutessasi maksaa jäljellä olevan velan myös kerralla
– Kaikki ostoksesi yhdistyvät samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle
– Tilinhoitomaksu 3,95 € / kk tilausmäärästä riippumatta.

Klarna Tilille tehdyn 1000 €:n ostoksen perustamismaksu perusehtojen mukaan on 0 €. Tämän hetkinen vuosikorko on 22 %, jolloin esimerkkiostoksen mukainen todellinen vuosikorko on 34,64 %. Ostoksen luottohinta on 1171 €. Kuukausieriä on 12 kappaletta ja erät ovat kooltaan 98 €. Esimerkin mukainen ostos edellyttää, että luoton kokonaissumma suoritetaan vuoden sisällä.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä.

Everyday.fi

Everyday laskulla ja osamaksulla

Everyday lasku ja osamaksu maksutavoissa sovelletaan Everyday:n maksuehtoja, jotka löytyvät everyday.fi sivuilta. (Huom! Tämä maksutapa edellyttää luottotietojen olevan kunnossa.)

Osta nyt, maksa jälkikäteen!

Everyday Laskulla maksaessasi asiointisi on turvallista ja helppoa. Sinun ei tarvitse ilmoittaa maksukorttisi tietoja ja saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin sinun tarvitsee maksaa niitä. Laskulla maksu on asiakkaalle täysin kulutonta. Mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, todellinen vuosikorko on 0 %.

Käyttäessäsi Everyday-verkkomaksua saat keskimäärin 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa ostoksellesi. Laskun saat kerran kuussa, joko postilaatikkoosi tai sähköpostiisi. Tässä kuussa tehdyt ostot laskutetaan ensi kuun lopussa. Laskun maksun yhteydessä voit valita maksatko ostoksen osamaksulla vai korottomasti kerralla.

Mahdollisuus maksaa lasku myös erissä Jos haluat maksaa osamaksulla, minimilyhennys on 50€ / kk tai 1/3 laskun summasta. Minimilyhennyksen jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan seuraavan kuun laskuun kuukausikorkoa 10 %. Tyypillisen 100 €:n ostoksen todellinen vuosikorko on 36,19 %, kun maksu tapahtuu kolmessa kk-erässä.

Everyday-verkkomaksulla ostaminen on täysin riskitöntä. Saat tuotteen kotiisi ja ehdit tutustumaan siihen ennen maksamista. Tämän kuukauden ostokset laskutetaan vasta seuraavan kuukauden lopussa.

Maksaminen on todella helppoa

  • 1. Valitse Everyday maksuvaihtoehdoksi
  • 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi
  • 3. Hyväksy maksu

Everyday.fi