Dildo vai vibraattori? Minkä ostaisi?

Hekumanian verkkokauppa pursuaa erilaisia dildoja ja vibraattoreita. Välineiden paljous voi hämmentää, ja hutiostoksia olisi varmasti kiva välttää. Mistä sitten tietäisi, mikä väline kannattaa ostaa?

Olen listannut alle erilaisia dildojen ja vibraattoreiden kategorioita, joita verkkokaupastamme löytyy. Samalla olen kirjoittanut jokaisen kohdalle, mihin kyseisen malliset välineet ovat erityisen hyviä. Klikkaamalla kuvia pääset lukemaan tuotteista vielä enemmän. Toivottavasti listaus auttaa sinua ostoksilla!

DILDOT

Dildon erottaa vibraattorista se, että se ei värise. Dildot ovat mielestäni parempia välineitä oman kehon tutustumiseen kuin värisevät vibraattorit. Koska aito penis ei värise, voi dildon avulla opetella tuntemaan omaa kehoa siten, että se on hyödyksi myös seksissä miehen kanssa. Neuvoisinkin jokaista naista ainakin joskus masturboimaan pelkän dildon avulla ja jättämään vibraattorin pois.

G-pistettä stimuloivat (katso valikoimaa mm. täältä)

Markkinoilla on paljon kaareutuvia G-pisteen hyväilyyn tarkoitettuja sauvoja. G-pisteen olemassaolosta ollaan montaa eri mieltä ja on yleistä, että nainen ei saa koskaan orgasmia pelkän G-pisteen hyväilyn avulla. Vaikka orgasmia ei tämän pisteen kautta saisikaan, voi sen hyväily tuntua todella nautinnolliselta. Usein omaa G-pistettä ohjataan etsimään oman sormen avulla muutaman senttimetrin päästä emättimen aukosta sisäänpäin vatsan puolen seinämästä, mutta oikeanlainen sauva on tähän myös loistava väline.

Kuvan The Boss dildolla voi päästä hyvin käsiksi G-pisteeseen. Se on realistinen niin muodoltaan kuin tuntumaltaankin. The Boss Dildo sopii useimpiin valjaisiin / harnesseihin, minkä vuoksi sitä voi käyttää loistavasti myös partnerin kanssa! Koska siinä on juuressa kahva, soveltuu tämä dildo loistavasti anaaliseksiinkin.

Fun Factory - The Boss Dildo - Nude-7906

Tupladildot (katso valikoima täältä)

Jos kaipaat emättimen ja anaalin kiihottamista yhtä aikaa, kannattaa ostaa tupladildo. Fun Factoryn sinistä Share XS strap-on dildoa (kuvassa) voidaan käyttää myös ilman valjaita ja se on sopiva sekä nainen/mies että nainen/nainen kuvioihin. Lyhyen osan suunnittelussa on ajateltu erityisesti naisen G -pistealuetta.

 Fun Factory - Share XS - Tupladildo - Sininen-11291

Muotoillut dildot (katso valikoima täältä)

Kategoriamme ”Muotoillut dildot” eivät ole aidon peniksen näköisiä, mutta onneksi niiden ei tarvitsekaan olla! Dildon muodolla voi olla iso merkitys nautinnossa, joten myös muotoiltuja dildoja kannattaa edes kokeilla.

Kuvan Fun Factoryn Bouncer on todella laadukas dildo. Jokaisessa kolmessa lohkossa on kuula, jotka saavat aikaan värinää emättimessä ja anaalissa ilman moottoria. Muotoilun ansiosta sekä G-piste että eturauhanen saavat haluamaansa hyväilyä. Bouncer on täysin vesitiivis, joten voit leikkiä sen kanssa vaikka kylvyssä.

Fun Factory - Bouncer - Musta-0

Lasidildot (katso valikoima täältä)

Valikoimastamme löytyy myös lasista valmistettuja muotoiltuja dildoja, jotka ovat kuin taideteoksia! Niiden kanssa voi käyttää sekä vesi- että silikonipohjaisia liukuvoiteita. Lasin lämpötilaa muuttamalla esimerkiksi kuuman veden alla tai jääkaapissa, nautinto voi nousta aivan uusiin ulottuvuuksiin. Käy tutustumassa esimerkiksi kuvan kauniiseen Icicles Nro 8 lasidildoon!

Icicles Nro 8 - Lasidildo-0

Isoa fantasiaa (katso ”jättidildo” valikoimaa täältä)

Jos haluaa iso fantasiaa, kannattaa shoppailla tällä osastolla. Kuvassa on Doc Johnson Realistic BAM 32cm dildo, joka on todella aidon tuntuinen ja sen pohjassa olevan imukupin avulla se pysyy kiinni lähes missä tahansa sileässä pinnassa.

Doc Johnson - Realistic BAM 32cm - Musta-0

 

VIBRAATTORIT

Klitorista stimuloivat (katso valikoimaa esimerkiksi täältä tai täältä)

Useilla naisilla voi olla vaikeuksia saavuttaa orgasmia ilman klitoriksen stimulointia, minkä vuoksi klitorikselle voimakkaan stimulaation antava vibraattori on loistava apuväline. Näitä vibraattoreita voi hyvin käyttää yksin, mutta varsinkin pienikokoiset vibraattorit sopivat loistavasti käytettäväksi yhdynnän aikana. Pienen vibran voi asettaa vaikka partnerien väliin lähetyssaarnaaja-asennossa.

Kuvan turkoosi täysin vesitiivis We-Vibe Wish klitorisvibraattori takaa tarkan klitoriksen stimulaation Power Pulse -teknologian avulla. Vibraattori on erittäin mielyttävää silkinpehmeää materiaalia. Vibraattorissa on 10 esiohjelmoitua värinäasetusta, mutta sovelluksella voit myös tehdä omia suosikkeja. Voit käyttää sitä yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa välimatkasta riippumatta, sillä vibraattoria voi käyttää myös ilmaisen We-Connect -sovelluksen kautta. Vibraattoria ladataan USB:n avulla, joten se on ympäristöystävällinenkin!

 

G-pistettä stimuloivat (katso valikoimaa täältä)

Näiden vibraattoreiden ero G-pistettä stimuloiviin dildoihin on ainoastaan siinä, että nämä sauvat värisevät. Värinä voi tuoda uudenlaisia tuntemuksia G-pistealueella, minkä vuoksi ne voivat saada aikaan aivan uudenlaista nautintoa.

Kuvan vaaleanpunainen Vibe Therapyn Sutra on valmistettu korkeimman luokan silikonista ja se on erittäin hygieeninen ja turvallinen käyttää. Tämä vedenkestävä sauva sisältää 7 erilaista ohjelmaa rauhallisesta sykkeestä intensiiviseen pulssiin. Sauvassa on myös juomukuvioita lisäämään nautintoa!

Valikoimassamme on myös huikea (ja todella kauniin ja kalliin näköinen) vedenkestävä Icicles Nro 19 lasidildo portaattomasti säädettävällä vibraattorilla! Se on kärjestä käyrä, minkä vuoksi se on loistava väline G-pisteen stimuloimiseen. Materaalina lasi on todella puhdas, hypoallerginen ja erittäin kestävä. Lasidildo voidaan lämmittää kuuman veden alla tai mikroaaltouunissa ja viilentää kylmän veden alla tai jääkaapissa. Lämpötilan vaihtelun tuomat tuntemukset voivat olla erittäin nautinnollisia. Vibraattorin voi lisäksi irroittaa ja käyttää ilman lasiosaa.

Vibe Therapy - Sutra - Pinkki-0 Icicles Nro 19 - Lasidildo vibraattorilla-0

Klitoriksen ja G-pisteen stimulaattori samassa paketissa (katso valikoimaa täältä)

Jos haluaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kannattaa ostaa sauva, joka on dildon näköinen, mutta siinä on myös ulkoneva osa klitorista varten. Nämä sauvat löytyvät valikoimastamme kategorian ”Pupuvibraattorit” alta.

Kaikki Fun Factoryn seksivälineet ovat todella laadukkaita ja myös tässä kategoriassa löytyy valmistajalta korkealuokkaisia ja erittäin miellyttävästä materiaalista tehtyjä sauvoja. Kuvan violetti Fun Factoryn sauva on vesitiivis, USB:llä ladattava ja sen klitorista kiihottava osa on tehty matkimaan kieltä. Sauva ei ainoastaan värise vaan se myös sykkii jäljitellen aitoja yhdyntäliikkeitä – erilaisia kombinaatioita on sauvassa tarjolla jopa 64! Sauvan kieltä voi myös käyttää peräaukon kiihottamiseen.

Joillekin silikonia kovempi jellyvarsi voi olla nautinnollisempi. Valikoimassamme on Double Rabbit Pleasures Vibe –pupuvibraattori, jonka pupuosat hyväilevät samaan aikaan sekä klitorista että peräaukkoa. Tässä siis ehkä uudenlainen väline petipuuhiin!

 

Fun Factory - Bi Stronic Fusion - Violetti-0Double Rabbit Pleasures Vibe-0

 

Seuraavaksi kysy itseltäsi:

Mihin tarpeeseen dildo tai vibraattori tulee? Jos haluat oppia tuntemaan kehoasi paremmin, kannattaa valita realistisen näköinen dildo. Jos et ole koskaan löytänyt tai edes yrittänyt etsiä G-pistettäsi, valitse hieman kaareutuva sauva. Jos klitoris on ainoa tie orgasmiin, klitoriksen stimulointiin tarkoitettu vibraattori on oikea valinta. Jos taas haluat kokeilla jotain ei-realistista ja erilaista, kannattaa harkita esimerkiksi muotoiltua dildoa tai jättidildoa. Matkakäyttöön on ehkä hyvä valita mahdollisimman pienikokoinen väline. Strap-on-vyöhön tarkoitettuja dildoja löydät täältä.

Haluatko käyttää dildoa tai vibraattoria yksin, partnerin kanssa vai sekä-että? Lähes jokainen väline sopii loistavasti yksin käytettäväksi, ja esileikkimielessä voi tietysti käyttää myös lähes mitä vain. Jos haluat ottaa välineen yhdyntään mukaan esimerkiksi klitoriksen stimulointia varten, kannattaa valita mahdollisimman pieni vibraattori.

Millaisesta materiaalista pidät? Esimerkiksi silikoni on erittäin pehmeän ja silkkisen tuntuinen iholla. Jellymateriaali taas on kovempaa, kuten myös lasi. Lasia voi lisäksi lämmittää ja kylmentää.

Haluatko käyttää dildoa tai vibraattoria anaaliseksiin? Turvallisuuden varmistamiseksi valitse anaaliseksiin sauva, jossa on levenevä alaosa – klitorista stimuloivat luodinnäköiset sauvat eivät siis ole parhaita anaaliin käytettäväksi.

Haluatko käyttää dildoa tai vibraattoria suihkussa? Iso osa välineistä on vesitiiviitä, mutta tämä kannattaa varmistaa jokaisen välineen tuote-esittelystä.

Ajatteletko luontoa? USB:llä ladattavia vibraattoreita löydät täältä.

Tiedätkö minkä liukuvoiteen valitset? Jotta dildojen ja vibraattoreiden käyttäminen tuntuisi mahdollisimman nautinnolliselta, kannattaa niitä käyttää yhdessä liukuvoiteen kanssa. Yleensä välineiden kuvauksessa lukee, millaista liukuvoidetta niiden kanssa on hyvä käyttää. Jos liukuvoidetta ei mainita, kannattaa petipuuhiin ottaa mukaan vesipohjaista liukuvoidetta, jota suositellaan käytettäväksi useimpien seksilelujen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *