Alkuhuumaa ja hauskuutta – kaikki irti suihkuseksistä!

Tänä päivänä tyypillinen pariskunta haluaa tehdä asiat oikein, kuten kasvattaa lapset oikein, syödä terveellisesti, urheilla paljon, kommunikoida hyvin, kehittää itseään työrintamalla ja niin edelleen. Yleensä myös seksi halutaan tehdä suorituksena oikein, jolloin se on harkittua ja tämä taas luo siihen suorituspaineita. Tämä kuvastaa rutiiniseksiä, jossa myös seksipaikka sekä seksivälineet pysyvät tavallisina ja tuttuina. Mitään jännää ei tapahdu ja kiinnostus hiipuu. Jotta seksuaalinen kiinnostus pysyisi yllä, on seksiin välillä hyvä panostaa. Kesäaikaan aurinko ja lämpö saattavat laittaa hormoneja hyrräämään, jolloin on hyvä aika tarttua myös kumppanista tiukemmin kiinni ja käyttää hyrräävän kiihottavaa oloa hyväksi.

Kaikki uusi ja jännittävä saavat alkuhuumahormonit jylläämään. Kun seksi on rutiinia, näitä hormoneita ei erity ja alkuhuumaa voi tulla ikävä. Onneksi alkuhuumaa voi luoda pitkäänkin suhteeseen uudelleen esimerkiksi seksipaikkaa vaihtamalla ja päivittämällä seksivälinevarastoa. Paikan vaihtaminen ja uudet välineet tuovat seksiin mukaan myös usein paljon kaivattua hauskuutta ja kepeyttä. Näin kesäaikaan suosittelen kokeilemaan suihkuseksiä, varsinkin jos se ei kuulu arkiseksiin, tai ainakin ottamaan siihen mukaan uusia välineitä, joiden avulla uutuus, jännitys ja hauskuus saadaan seksiin mukaan. Seksistä voi näin saada aivan uusia hekumallisia tuntemuksia, jotka eivät unohdu vähään aikaan.

Iso osa seksivälineistä on vedenkestäviä, mutta valitsin tähän muutamia todella käytännöllisiä ja hauskojakin vaihtoehtoja normaalien välineiden vierelle. Tuotteissamme Sex in the Shower –merkillä on loistavia välineitä seksiasentojen helpotukseksi. Ne kulkevat hyvin matkassa mukana ja antavat vahvojen imukuppien ansiosta vipuvoimaa työntöihin. Käsikahvasta on hyvä ottaa kädellä tukea tai asettaa se alemmas seinässä, jolloin se sopii hyvin jalansijaksi. Käsikahleet tuovat vielä hieman enemmän ”maustetta” suihkuseksiin. Klikkaamalla kuvia pääset tutustumaan tuotteisiin paremmin:

Sex in the Shower - Kahva kahdella imukupilla-0 Sex in the Shower - Suihkukahva-0 Sex in the Shower - Käsikahleet-0

 

Jos hauskuuden ja vibraattorin yhdistelmä kiinnostaa, kannattaa lisätä ostoskoriin I Rub My Duckie –sarjan kylpyankka, jonka päässä ja pyrstössä on hiljainen, mutta voimakas, moottori. Tämän voi jättää hyvin näkyville vaikka kylpyhuoneen hyllylle! Ankka löytyy myös matkaversiona ja keräilyversiona nimellä Red Devil:

I Rub my Duckie Travel Size - Keltainen-3748 I Rub my Duckie Travel Size - Keltainen-0 I Rub my Duckie - Red Devil-0

Fleshlightin omaavalle ehdoton ostos on mihin tahansa sileään pintaan tiukasti imupukilla kiinnittyvä Shower Mount, johon voit asettaa oman masturbaattoriisi:

Fleshlight - Shower Mount-4395

Jos sinulla ei vielä ole omaa Fleshlightia, meiltä voit ostaa kerralla koko Fleshlight kokemukseen tarvittavan pakkauksen. Pakkaus sisältää myös suihkupidikkeen:

Fleshlight - Pink Lady Original - Value Pack-0

Muistathan ottaa suihkuseksiin mukaan nimenomaan silikonipohjaisen liukuvoiteen, joka ei vedessä huuhtoudu heti pois. Esimerkiksi valikoimamme Durex Play – Tingle liukuvoide on silikonipohjainen ja sopii käytettäväksi myös kondomin kanssa. Jos suihkuseksissä on mukana seksivälineitä, kannattaa suihku sammuttaa seksivälineiden käytön ajaksi ja käyttää seksivälineisiin sopivaa vesiliukoista liukuvoidetta.

Antoisia suihkuhetkiä! 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *